Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3x1 limerick

En TV-hatare från Änger
hon sitter framför lådan och hänger
en vän skrek hallå
har hon ändrat sig så...
nej inte alls, hon mest på den blänger

En kvinnlig bankkund från Slöra
fick av banktjänstemannen höra
att amortering
enligt bankens mening
ej har nå´t med kärlek att göra

En resenär ifrån byn Skog
går igenom tullen, som en plog
han frågas så nätt:
-Sprit eller cigarrett?
-Nej här finns så jag kan öppna en krog





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-09 09:39



Bookmark and Share


  limerick
Klapp Klapp

Endast en applåd är inte nog
därför kommer här två till
med allra största fog.
2011-04-10

  Eva Langrath VIP
ler gott åt dina underfundigheter :)
2011-04-09

  thyra
Skrattar gott åt finurligheterna! :)
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt