Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för att de finns våra barnbarn. De förgyller våra liv.


En dag i kärlekens och omtankens tecken

Idag ska vi umgås med våra minsta barnbarn.
Det bästa som finns när man känner sig lite skraltig.

Farfar har nyss sekt härliga köttbullar som vi ska ta med till dom.
Hemgjord potatismos och köttisar älskar både prinsessan och lillprinsen.

Nybakad sockerkaka till fikat det är mums.
Ligga på golvet och köra med bilar bruuum, bruum likaså.

Läsa något ur en favoritbok är ett måste.
Men det bästa är ändå alla kramar och pussar.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-09 10:01



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
Barnbarnen sätter verkligen guldkant på livet.
Ha en mysig dag tillsammans med de små!
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP