Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad pysslingar kan veta

hur riddaren än rustar
finns det alltid en liten blotta
dit svärdet letar sig

Akilles häl

orden
de hårda
bryter genom allt

låt dem passera
vinden tar dem till svedjeland
där de sakta brinner upp




Fri vers av Anders Håkansson
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-15 20:52



Bookmark and Share


    Anne Lindlöf
Bra skrivet!
Ibland behövs nog en ordentlig storm för att svepa med sig de hårda orden...
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders Håkansson
Anders Håkansson