Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek.

Vad gör man när hjärtat dunkar snabbare bara av tanken på någon?
Vad gör man när man inte kan förmå sig att öppna munnen av rädsla,
Rädsla för att ännu en gång misslyckas.




Fri vers av tillfällighet
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-10 00:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
var förtrogen i att det ej då är du som misslyckas, utan den som ej med kärlek klarar av att dunka tillsammans med ditt hjärta
2011-10-06

    Birgersdotter VIP
Ja vad gör man ???
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet