Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en liten bortbjudning

rock and roll

gitarrspel

solo

sång

och alla ljus tända

 

Jo och Chris

i duett

perfektion

känsla

och sex apeal

 

svart vita

minnes

bilder

rödtjut

skratt

och jack ass

 

Familj

olika men ändå

blod

tjockare

än vatten

 

God mat

en

farligt

god

efterrrätt

 

och 

en snus

det

 

En lyckad

kväll

helt enkelt

tack för mig!




Fri vers av Bevingad
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-10 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad