Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

complexe


jag kan
lyfta ansiktet mot himlen
och gå hur långt jag
ica affären h&m åhlens
kiosken korvkiosken
discobaren


det som gick emot
som hon som sprang
hon som sprang
till skogen till
en annan stad


som hon som
trodde det blev bra
i hans famn i hans
famn


småstenen på marken
gråstenen i parken
en svart duva
pickar gott pickar
stortsmåttstort


solen är varm
jag kan gå rakt
jag kan gå rakt
fram





Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-18 17:18



Bookmark and Share


  Burn
älskar de tre sista raderna
helt suveräna
2011-04-19

    ej medlem längre
Människan är fri att välja sitt liv. Men ibland kör det ihop sig.
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP