Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu gäller det



det gäller att väga orden
nyanserna är viktiga
ett felsteg blir förödande

det gäller att ha tålamod
att vänta och att hålla ut
inte ställa många frågor

det gäller att alltid förstå
att lyssna och ta sig tid
inte komma med förslag

det gäller att finnas där
att vara närvarande
inte säga kan vi pratar sen

det gäller att känna av
att ge kramar i smyg
inte vinka bara säga hej

det gäller att forsätta nu
att älska till tusen
aldrig någonsin ge upp

det gäller att se det goda
att ge uppmuntran och stöd
inge hopp och tro på framtid

det gäller att bara vara
och aldrig sluta vara
en älskande tonårsförälder






Fri vers av Bringebruden
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-11 17:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet, precis så..
2011-04-13

  Lennart Bång
Allt det där gäller och med kärlek. Väldigt bra skrivet!
2011-04-12

    AA VIP
Det är så sant det du säger. // AA
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden