Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muren som du skapat

Stånga dig blodig
Dränkt i hatets svett
Det spelar ingen roll
Om nån av oss har rätt
Du är hög på din vrede
Spottar och spyr
Örat mitt är billigt
Men själen min är dyr
Jag vet att det gör ont
Det river i ditt skinn
För vi vet ju båda två
Att muren, den är din




Bunden vers (Rim) av Mattias C
Läst 652 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-11 19:25



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Bra rimmat!
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C