vargunge

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vargunge

 




Jag [Vår]

 

Jag

Jaga

Ja vad

?

Akta

Vakta

Sakta

!

Vänta

Vandra

Våren

In

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 3075 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-04-11 23:06



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
härligt text..tyckte om
2011-04-17

    tramp
:-) mysigt om vargen vår !

igår i helsingborgs stolta stad
gjorde jag ingen männska glad
så jag drog
ut i min skog

:-))
2011-04-12

    ej medlem längre
Jag uppskattar din text här!


Bokmärker!


Ha det bra, Ann
2011-04-12

  Bibbi VIP
Helt ljuvlig!
2011-04-12

  Linda CH VIP
Mycket fint och kreativt. Vackra djur...
2011-04-12

  Lena Själsöga Keijser
hela mitt inre värms

tack
2011-04-12

  Magnus A
Vackra stolta djur!
Akta dig för människan.
2011-04-11

  Ninananonia VIP
Vad söta! Gillar denna dikt! :)
2011-04-11

  Anna*
Snyggt och som vargspår är orden uppradade efter varandra! Applåder ♥
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)