Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med ögon av glas

 

allt är skarpt igen

 

med glas för ögonen

syns kanter nästan vassa

sticker bokstäver fram

 

och det är som

att jag måste lämna

mitt luddiga och krypa ur

 

eremitkräftskalet och

kanske göra någonting

kanske se någonting

 

nytt




Fri vers av molly crayons
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-11 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons