Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"vila"

Nu har de låst in mig igen
gömt mig från omvärlden
För "du behöver vila" som det nu heter
i detta medellånga lagomland
där vi låser in de som behöver "vila" ibland

Varje steg jag tar och någon bakom mig tar ett likadant
som följaJohn i repris baklänges
För när man ska "vila" får man inte vara själv
nej, inte en enda sekund utan översyn

Detta lilla land har sabbat mig rejält
Nu behövs en kickstart för att få igång mig
till ruta 1 igen.
Och det kan ta tid,
jag vet hur det är.

Jag har lärt mig hur systemet fungerar
Och det är inte vackert nej,
Det är det inte
lyd och styr och vilas upp ordentligt nu
Så vi kan skicka ut dig till ruta 1
igen.




Fri vers av entusiasm
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-12 09:05



Bookmark and Share


    Yria
Och jag har precis varit på samma ställe. Hoppas du hittar tillbaka.
2011-05-30

    En dold röst.
Mycket bra skrivet. Skrämmande sant!
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm