Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi dansar mest i otakt nuförtiden

Jag behöver ny luft att andas
En som inte smakar salt av tårar
Behöver ett friskt andetag i mina rökfyllda lungor
Ditt ansikte är förvridet
Men jag kan inte se om du skrattar eller gråter
Mina ögon är för glansiga
Du skaver inte sådär bitterljuvt längre
Du är mest som en avslagen öl
Jag skulle säkert kunna bli berusad av dig
Men det är liksom inte värt det
När du inte längre kittlar min tunga som du gjorde igår
Vi dansar mest i otakt nuförtiden
Och trampar varandra på tårna
Jag tittade nog bort
När vi skulle kyssas
Så mina läppar missade dina
Och jag hann komma lite för långt
För att kunna vända om
Vi är lite som det där trädet du och jag
En gång var vi samma stam
Men utvecklades till grenar som växte åt olika håll
Vi ses säkert någonstans
Och jag kommer att krama om dig
Med någon sorts kärlek
Men nu måste jag se världen på egen hand

Och jag ska inte skriva om dig mer




Fri vers av Line W
Läst 252 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-04-12 12:42



Bookmark and Share


  kirsti ylinikka VIP
Så här blir det "med någon sorts kärlek" Trösterikt. Fint skrivet.
2011-04-13

  Anadol
"En gång var vi samma stam
Men utvecklades till grenar som växte åt olika håll"...Fint!
2011-04-13

  volaille
grymt, och jag säger faktiskt precis likadant ...
2011-04-12

  M_Franke
Förbannat bra, och väldigt berörande!!!!!
Go girl
2011-04-12

  Anna*
Så kan det vara och det är smärtsamt men nödvändigt att lägga det bakom sig och gå vidare.
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W