Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JÄTTAR


Dom är stora bergatroll
dum i boll,
av prinsessan vill dom veta
och förälskat henne äta.

Dom är båd dumma å klumpiga
doftar smått sumpiga,
och tröga uti tänket
men tål ej solablänket.

Har väldigt lätt för att gruffa
och även bluffa,
vill både behålla och kakan äta
men dom har så svårt att detta veta.




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 209 gånger
Publicerad 2011-04-12 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar