Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21:18. Flator fest skor



Jag vek mig dubbel av ditt skratt. Tänker den större bilden. Tänker brainstormigt. Tänker Skogsvikens Hotell & Pensionat. Planeringsdag. Efter lunch. Föreställer mig ett jobb jag aldrig haft. Det går finfint om man har min brain som brain i brainstormingen. En kille med 130 akademiska poäng. Med jordens dase. Som du. En kille med en abstrakt syn på panikporr. Med samma syn på stans elva ljudfria kuber. Eniros små blodröda pilar lokaliserar dom. Jag vek mig dubbel av ditt skratt nyss polarn. För att det är du som är full och inte jag. För att det är midsommar och livet är stenkul. Du ja. Du som får in min hela högernäve i truten. Jag kan skratta mig dubbel på din bekostnad och hoppa säck med en kokt potatis i en matsked i samma trut och ändå aldrig vara i närheten av att få snudda den där grymt feta sinnesfriden du snackar så jävligt om. Du. Medvetandegrumling. Ser två skitfulla asfula brudar hångla. Dom ramlar in bland ytterkläderna. Och så ner bland skorna och skrattar ett varsitt hest butchigt glödkolskratt. Fade out. Fade out för helvete säger jag!




Fri vers av ulf olsson
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-12 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson