Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet just nu

Rastlöheten river i mig.
Ensamheten blir en plåga.
Själen börjar förtvina, får ingen näring.
Men vem vill lyssna?
Vem vill stanna,
när de ser att det enda som finns kvar är ett tomt skal?
Vart finns näringen min själ behöver?
Hjärtat har slutat värka.
Det har gett upp för längesen.
Vart finns den som kan få mitt hjärta att slå igen?
Vart finns den som vill ha mitt hjärta?
Ensamheten har blivit olidlig.
Rastlösheten river i mig.




Fri vers av Nitsi
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-12 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitsi