Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill vara din

Mitt hjärta värker.
Du har hittat någon
att ha vid din sida.
Vad trodde jag egentligen?
Det är väl klart du har.
Lycklig är den som får vara din.
Om jag bara sagt till dig
vad jag känner.
Så kanske det hade varit mig
du sa puss till i telefonen.




Fri vers av Nitsi
Läst 204 gånger
Publicerad 2011-04-16 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitsi