Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till M.

Jag vill ha dig nära.
Känna dina andetag tätt intill.
Har lagt mitt hjärta i din hand.
Ta hand om det.
Lägg ditt hjärta hos mig
och låt det stanna där
till våra hjärtan slutar slå.




Fri vers av Nitsi
Läst 211 gånger
Publicerad 2011-04-12 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitsi