Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du vet vem du är,
jag vet vem du är.
Jag såg dig en eftermiddag i april.
Jag kan inte glömma
dina ögon,
din näsa,
ditt leende
och dina händer.
Jag kommer att föralltid komma ihåg
när jag såg dig.
Den där eftermiddagen i april.




Fri vers av Nitsi
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-12 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitsi