Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gårdagens schizo

Spiraler i mitt öra
mina röster försvann.
Ett slingrande lysrör
fångar mina tankar.
Krossade stenar överallt
vattnet plaskar i mitt öga,
en vattenfylld tanke inuti.
Ett barnskrik krossar min trumhinna
likt den krossade miljön utanför.
Afrodite stirrar med en förstelnad blick,
en vinglande sits på en gammal piedestal.
Syner korsar mina ögon gröna.
Jag ska hoppa,
men mina fotavtryck finns
som ett minne kvar.
En händelse förträngd.
Jag vill bara glömma
den händelse som blockerar min drömmar.




Fri vers av Nitsi
Läst 220 gånger
Publicerad 2011-04-12 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitsi