Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pussel

Likgiltigheten sprider sig inom mig.
Världen är en plats fylld av kaos och kalabalik,
likt ett tredje världskrig.
I mitt inre har redan fjärde och femte
rusat fram.
Försöker samla spillrorna från igår,
men hittar inte alla bitarna.
Jag,
ett trasigt pussel.
Ett pussel som söker febrilt
efter de sista bitarna.
Bitarna som gör mig hel.




Fri vers av Nitsi
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-12 23:37



Bookmark and Share


  Anna*
Den känslan finns alltid så länge vi försöker pussla med det gamla istället för att upptäcka det nya ♥ Lev nu, bara nu!
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Nitsi