Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillägnas den svarta ungkatten fjollan och andra sjuka katter som tas om hand på gästrike katthem och andra ställen Bilden: Olivia av Sinclair Stratton http://sinclairstratton.com




Hippiemönster [rimvers]

~*~

Då väggarna mönstras
av det färgade ljuset
från stroboskoplampan
går dessa mönster in på djupet
i mänsklighetens vagga
och livet på jorden
där det rena inträder
som intet förgjorde
men där det destruktiva försöker
att få det att insjukna
som allt som är levande
i avundsjukan
på dess livfulla färger
och vackra toner
där det rena inträder
som intet förgjorde

LPWJ 12/04/11




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 1604 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-12 23:22



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Å bilden är gudomlig
Ett väsen av regnbågens färger
9 liv med kärlek
Texten
Jag bugar och niger

2012-11-14

  Bodil Sandberg
En något annorlunda och mycket fin dikt!!
2011-04-13

  kirsti ylinikka VIP
Gizzmo var det rena i våra liv, så länge...Tack för lite hjälp med ord!
2011-04-13

    ej medlem längre
det rena som intet förgjorde, dubbelmeningen underbar
2011-04-13

  thyra
En klokvers, tycker jag och min katt som ligger i mitt knä nu :)
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP