Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

07:48. Fri vers my ass




Ingenting förändras. Du är den han är. Allting är statiskt. Samma satans själ i säcken. Det här är ett rop rätt ut. Ropet ropar: försök inte: allting är fejk: det finns ingen märg i bakbenet: inbilla dig inget: säger du ordet jantelag så dödar jag dig. Säger du ordet gåiniväggen dödar jag dig. Säger du ordet jagfickennychans dödar jag dig. Säger du ordet attväljaglädje dödar jag dig för den framtid du söker är en suggererad sort. En gör-det-själv touchkontroll bitchslap för att du törstar. Den måste finnas för att annars finns det inget. Ingenting. Inget. Och vad är allting då? Vad är inget ur den synvinkeln? Är någonting inget då? Som om det fanns? Det är jag som talar. Din egen bästis. Lyllonas sabbare. Skräckfjollan som repar alla ögonvitor med nageln när du sover. Du blir skändad i din lilla lilla värld av blommor. Det är en helt annan värld då: en späckad. öververklig. Tom som ett alkislöfte. Sov i den i ro.




Fri vers av ulf olsson
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-13 07:53



Bookmark and Share


  Malin Ringdahl
haHAha
moment22, tacksamhetslista,du är vad du äter, du är vad du tänker, man är sin egen lyckas smed, man kan inte älska ngn förrän man älskar sig själv, le och världen ler med dig, pengar är inte allt, det är aldrig försent att få en lycklig barndom...osv
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson