Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej blomman

jag kom på det
framför spegeln att jag inte
har ringt dig eller ens hört ditt
namn på flera veckor nu
du lilla blonde

så jag skyndade in i
rummet där jag bor
och skulle ringa
men klockan var nästan elva
och du sov nog

mediciner och psykologer
följeslagare och
schackspel
ensamhetsdregel i sömn
med småprat om
evighet

du var rädd för satan
och döden och det är därför
jag mår illa och darrar när jag
lämnar dig ensam
-Jag ska spela schack med dig

Jag är också rädd för dig
men ditt tonåringsskratt
omfamnar mig
och oss alla
så att vi vill behålla dig
till och med när du skriker och slår



för du vet, vad än du gör: we adore you, brother

och jag skulle göra vad som helst för dig




Fri vers av volatile
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-12-21 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile