Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härmed så slutar jag att bry mig

om alla andra poeters prioriteringar, då jag märker att de inte
bryr sig om lilla mig
Så numera så bryr jag mig föga om de vill läsa om vad jag skriver om, eller vad jag ens försöker att förmedla till de alla
för jag vill härmed själv bara må bra
Så från och med nu så kommer jag bara vara helt öppen, och skriva om alltring möjligt och omöjligt
och verkligen öppna min själ
och visa för er alla, vem som egentligen är jag
Kanske det kan få den ena poeten att bara börja gråta, medan en annan poet bara skrattar lite åt det hela
och känner sig riktigt glad
Men vad vet jag, då jag från och nu bara kommer att sluta att bry mig
och bara vara jag
Den sanna Ken
Ingen mera censur ifrån min sida...

Härmed så slutar jag att bry mig

Ken Cassel
13/4-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-13 18:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet
2011-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Coolt!
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel