Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick: Titeln följer med jobbet

En man från Östra Dragare
jobbade förr, som plåtslagare
fick nytt jobb och drev
billageri och blev
just en sån, en flink åk-lagare




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2011-04-14 09:26



Bookmark and Share


  ULJO
och med bättre förtjänst kan man tänka
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt