Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en sommardag med dig

Du går ut på ängen och plockar blommorna i solljuset. Jag sitter på trappan och ser på dig, du är den som jag älskar mest i hela världen. Du går där ute i ängen, barfota och plockar dem till mig. Jag går ut till dig och tar dig i handen, dina fingrar är kalla och sköna. Det är svalkande, mina ben kliar, jag har fått myggbett igen. Men det är det värt. Plötsligt stannar du och ber mig öppna munnen och blunda. Jag gör som du säger och får ett smultron i munnen, jag skrattar och ser på dig. Drar dig intill mig och kysser dig. Jag skickar över mitt smultron till dig och du spottar ut det, drar mig intill dig och kysser mig. Du släpper mig och lägger dig ner i ängen, jag lägger mig bredvid dig, med mitt huvud på ditt bröst. Vi bara ligger där, i ängen bland alla blommor och gräs. Du kysser min panna och kramar om min hand. Vi ligger och tittar upp på en helt molnfri himmel och den är så blå. Jag älskar dig.




Fri vers av Malin Olsson
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-14 09:59



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
snyggt
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Malin Olsson
Malin Olsson