Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inte

En saga fyller inte ens drömmar

Drömmar är gjorda av hat
Hat och inte kärlek
Kärlek finns inte
Inte i drömmar och inte i verkligheten
Verkligheten är ond
Ond som hat
Hat som olyckliga ting bär på
En ångerfull tuff kärlek
Kärleken som ingen annan än du själv kan förstå
Förstå den riktiga världen
Världen full av hat och olycka
Olycka som äntligen får mig
Att vila i fred




Fri vers av Nathali3lonn
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-14 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathali3lonn
Nathali3lonn