Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan

Jag vill inte rivas, inte heller klivas.
Trampas ihjäl eller plåga min själ.
Gud, om du nu fanns, skulle du då ge mig en sista chans?
Vill du inte ha mig, eller vill du ta mig?
Bort från alla smärtor, eller ge mig mer smärtor?
Gud, är du egentligen ond, då jag inte får något tecken?
Jag klarar inte mer smärtor, ty jag klarar inte mer smärtor.
Flickan som jag då är, vänder den sorgsna blicken bort från himlen.
Tar kniven från bordet, till sin fagra hand.
Svag som få men ändå stark, ropar farväl och åter död.




Fri vers av Nathali3lonn
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-14 10:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o bra känsloskrikande skrivet
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Nathali3lonn
Nathali3lonn