Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick: Vad begrep han...

En så hög chef ifrån Cannes
sa ingen kan va´ gladare än han
om personals lön
höjs efter deras bön...
men anställda de skrek: -Jo vi kan!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-14 13:51



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så kan jag gå till sängs med ett leende på läpparna, tack :)
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt