Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=gLs_CABx-Sc&feature=related


Alouette, gentille alouette... ( Fransk-svensk )

Alouette, gentille alouette
Je te plumerai la queue et la tête...

Non, oublie cela, car tu es si belle et ton chant si beau !

Alouette, gentille alouette
je t'écouterai quand tu chanteras...
--------------------------------------------
Sànglärka, snälla sànglärka
jag tar dina fjädrar fràn stjärten och huvudet...

Nej, glöm det, ty du är sà vacker och din sàng sà fin!

Sànglärka, snälla sànglärka
jag kommer att lyssna pà dig när du sjunger...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 2216 gånger
Publicerad 2011-04-14 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm