Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

07:56. Peka upp till gud



Hjärnan expanderar. Kraniet icke.
Vädret är hungrigt. Jag tuggar all denna luft

som som en liten firre hugger efter husse.
Jag kan inte se skogen. Jag kan inte se the future.

Oj nu sprack visst nacken. Jag är såväl Bellman
tysken som fransken idag. Inga vinnare.

Inga sköna förlorare.




Fri vers av ulf olsson
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-15 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson