Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en solvind...

Som en solvind kom den amouren
över skyn, över bergen
som om en osynlig hand bar den
genom alla stormar
kärleksfullt smekande min kind
och den föll ner i mitt knä
som en ros gjorde den sin debut
och blev vår kärleksblues fullt ut





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-15 09:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker är din dikt Ewa - Britt!


"och den fick falla
just i mitt knä
som en ros
blev till en blues
för dig och mig..."
2011-04-16

    ADI Nehlin
fin..solvind, vilket härligt ord
2011-04-16

  ULJO
Så fint poetat.
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt