Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förloras de, dör jag!

De följer min kropps lopp
de känns, som silke när jag tar på dem
men nu kan jag bara ha på dem
i mitt hem...

De är nötta i kanten fransiga
men så silkeslent underbart sköna
så mina blå ögon blir grönt glansiga

of the feeling den, som ger en härlig smekning
mot hud utmed benens longitud
så just nu önskar jag bara
att en evighet till de skulle vara
med det finns en stora fara
frågan är om de en framåt-
böjning till kan klara...

Så måtte nån mig till ytterligare rakhet bevara!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-15 12:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag förstår dig så väl, känner igen!
2011-04-16

    ADI Nehlin
:-) har sådan plagg jag också...fint skrivet
2011-04-16

    ej medlem längre
Härligt med kläder som man tycker om ända till denna yttersta gräns.
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt