Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skoskav

Mina sulor nöts sönder
värmen är outhärdlig

smaken av betong
plågar mig i vårvärmen

haltar med varje fotsteg
kryper fram igenom stan

folket är ute på gatorna
solen lyser på nytt

barn springer i sandaler
äldre män fiskar i ån

skratt avlöser skratt
förälskade par kvittrar

med sin nyvunna eufori
maskrosor tar nya tag

och leker i lätt vårvind
glasskiosken den lockar

men jag, jag är i lä
där jag sitter avsides

och plåstrar om min skadade häl




Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-15 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian