Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vänder om men aldrig tillbaka.

Jag tänker, när jag går med ryggen rak
på hur många gånger mina läppar smakat salt.
Så många texter jag skrivit om samma sak
i försök att säga inget men ändå allt.

Jag har slutat vara arg, men kommer aldrig förlåta
det är ditt fel att allting är såhär.
Det finns ett fotografi som alltid får mig att gråta.

Ditt skratt är på riktigt där.




Fri vers av ungefär
Läst 599 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-15 14:44



Bookmark and Share


  hets
okdflflkfdm, vad bra!!!
2011-09-10

  julia.s
gud vilken underbar. älskar de enkla men fantastiska rimmen.
2011-04-19

  amber
Fyfan vad bra.
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär