Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicken / I motregn

I motregn står vi
uppvridna rödrostiga
drömmande plåtdockor
med blickarna kvardröjande
liksom uträckta
mot en havsgrå spegling
och det som blänker
mellan tid
och ingen tid




Fri vers av Grävling
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-15 17:35



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Nästan en rocktext där

Dreaming Tin Dolls

Be well,
LPWJ
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling