Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känner man sig sådan......


Instängd i en glasbur av okrossbart glas.....

Man kippar efter andan
får inte luft !

Man söker fröjd och gamman
men det är för tufft..

Paniken står i farstun
skrattar hånfullt

Tragiken står på tur
man "drattar omkull"

Isolation !

Öken !

Transpiration !

Mera "kröken" !


Vad väntar runt hörnet ?
mer förvirring ?
eller vassa törnen,
minst nå´n gliring ?


Andningen blir ansträngd
man känner sig "sprängd " !


Antingen blir man förvrängd
eller , blir pinan förlängd ?


Men man "ruskar av sig" det
inte längre så "ruggigt het"
infernot är passerat
man har ej havererat
faran över nu
man lämnar över ju
tillbaka på ruta ett
rätt skönt, på något sätt........

-----





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 243 gånger
Publicerad 2011-04-15 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska