Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...




Sanningen

Sanningen är det

som finns kvar

när inget finns kvar att

dölja




Fri vers av Maiah VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-15 22:34



Bookmark and Share


  Noel Åberg
Håller med TT!
Väldigt djupt och skapar en tankeställare!
2011-04-24

  TT
..och det du skriver är sant...härligt formulerad sanning, dessutom! Ger en stund till eftertanke. Gillar!!!
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP