Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mask, en fasad

Det är som en mask, en fasad
Som säger att jag är glad
Du trodde att jag var hel
Men du trodde helt fel

Det är ett spel, det är en lek
Jag är inte stark, jag är vek
Skratten är höga och låter väl äkta
Men de är bara lögn, jag får ursäkta

Du trodde mina skratt
Men sanningen hann ikapp
När du började tänka
Kom du ihåg tårarna du sett blänka

Det är som en mask, en fasad
Som säger att jag är glad
Nu har jag berättat om allt rent konkret
Det känns mycket bättre nu när du vet




Fri vers av Lenore
Läst 1554 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2005-12-21 13:52



Bookmark and Share


  ensam flikka
Jag älskar den.
jag känner igen mig
2009-03-04

  Maria Zena Viklund
bravo!
2007-07-15

    hellstrom
slutrim, är ett enkelt knep för att få dikten att flyta.
tycker att det kul att något så enkelt kan lyfta upp dikten. den blir mer levande. men akta så den inte blir platt...

inget illat menat, jag tycker om dikten,det är att du ändrar rytmen som gör att den inte blir platt. min åsikt
2007-03-05

    hellstrom
slutrim, är ett enkelt knep för att få dikten att flyta.
tycker att det kul att något så enkelt kan lyfta upp dikten. den blir mer levande. men akta så den inte blir platt...
inget illat menat, jag tycker om dikten
2007-03-05

  eldblomma
Känsloladdad. Jag gillar ordens flyt.
Jag känner så väl igen känslorna.

5:a /eldblomma
2005-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lenore