Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paus.

JAG VILL PAUSA LIVET

paus.

De förstår inte varför jag är som jag är
det gör inte jag heller,
saker är som de är.
jag är bara så ledsen att det slutar såhär
när resten blev perfekta precis som de är.
Men de är inte medvetna hur mycket mitt monster tär
ingen
psykolog
läkare
lärare
eller familj kommer någonsin känna såhär.
För alla har olika vrål
och mitt skriker bara högt åt mig

Och batterierna i min privata fjärrkontroll är slut
och kniven är tryckt mot strupen
de säger att jag ska hitta hem
hitta min egen väg
men där jag står finns inga vägar
jag står mitt i skogen
och träden reser sig svarta runt mig
skuggorna blir till liv,
och just då önskar jag mer än något annat
att mina batterier var fyllda av liv




Fri vers av entusiasm
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-16 14:49



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Underbart skrivet!
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm