Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min smärta är min egen

Jag tror att jag gråter

Men det är bara vinden som piskar

Jag vet att du är orolig

Jag tror att jag förstår

Men jag kan inte förmå mina ögon

Att se det du inte kan förklara

Jag kan inte hjälpa någon annan

Jag kan ju inte ens hjälpa mig själv

Jag sviker de som står mig nära

Allt för att känna något igen

Allt jag får ger mig mer att vilja ha

Jag kan aldrig bli nöjd i den här stan

Jag låter er såras

För det jag känner är bara jag

Er smärta är inte min

Min smärta är inte er

Man kan gissa

Låta sig tro

Men det finns inte plats för två hjärtan i en kropp

Det finns inte tillräckligt med tid

Man måste knäppa händerna och be

Jag måste göra det möjligt för mig själv att se

Hur mycket jag sårar

Då jag inte kan le

Hur mycket jag sviker

Då jag inte orkar ge




Fri vers av entusiasm
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-16 17:16



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Dina ord gick rakt in i hjärtat!
Och jag känner otillräckligheten och smärtan själv.
Det är som om du skrev av mina tankar och känslor.

Underbart som alltid,
finfina du!
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm