Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..




Ljusstrålar leker

ljusstrålar som leker i luftrummet

ljumma vindar blåser slalom runt om oss

tindrande ögon i vårsolen

en känsla av tankar som flyter samman

binder oss till varandra

Vi hör ihop

våren, vinden

ljuset, värmen

våra liv

binds samman




Fri vers av Maiah VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-16 18:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint skrivet..
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP