Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland fysiskt..ibland av tankekraft...


nära..distans..långt borta.. men mest av allt kärlek...

väntan
förtär mig
långsamt inifrån
och ut

varje sekund
blir till år
och tankarna
förvandlas
förvanskas

vill göra slut
på allt
för det smärtar


ger dig alla
mina tankar
och vet att
många kväver
mer än jag
menar

men det är
bortom min
kontroll

jag har ingen
kontroll alls
på det som
sker inom mig

när distansen
skakar om
bultar slår

så hårt

ont!

ont!

ont!

så plötsligt...

ser jag ett
ljus igen

värme
sprider sig sakta
utifrån
in igen

du kommer hem
till det bo
i mitt hjärta
som du
byggt

vi förstår
varandra igen

och älskar
som
aldrig förr

som om det
vore
den sista gång

lika rädda
båda två

att mista
den nyfunna
lyckan

den som alla
utom
vi själva
motsätter sig

vet att vi har
många hinder
kvar
innan vi är
i mål

men jag ska
njuta
och
plågas

varje steg
mot
det...

älskar
dig.....




Fri vers av firefire
Läst 287 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-16 23:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Tycker det här är så fint och bra skrivet och kan känna igen känslan från egna upplevelser!!mycket bra!!
2011-04-18

  issac.a.m
En text som känns,och berör..
2011-04-17

  Emme VIP
Jättefint! Har också saknat
dina dikter! Kram på dig vännen =)
2011-04-17

  Anna*
Aaahhhh, så fint skrivet! Jag har saknat ditt skrivande! Välkommen tillbaka! Kraaam
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire