Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckelben.

Jag bor utanför era hjärtan
Kommer inte förbi bröstkorgen
Det kanske är därför nyckelben är det finaste jag vet
För att jag aldrig har fått se något annat.




Fri vers av tillfällighet
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-17 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet