Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingklippt

Jag önskar att jag kunnat sväva på dina ord om skönhet,

eufori i närheten och värmen av andetagen mot nyckelbenet. Låta min kropp föras upp bland molnen,

smekas av orden som om de vore outforskade, kittlande.

Jag hade gjort vad som helst för att varje dag få kastas uppåt i oexploalterad känslorymd.

Låt oss spola tillbaka bandet, för att åter igen älska varandra

som vi aldrig älskat förut.




Fri vers av Gråsparven
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-17 16:41



Bookmark and Share


    Trast
Oexploaterad känslorymd! Jag hoppas verkligen att du får dina vingar tillbaka!

/T.
2012-01-22

  cilax VIP
Men tänk om reprisen inte blir samma som det levda?
Vackert skrivet
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Gråsparven
Gråsparven