Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår för hela slanten!

Vår för hela slanten!

En krattad gräsmatta pryder min gård och solen får vattnet att glänsa som tusentals kristaller. På bryggan syns en pojke meta,
 i naturn bin blommor leta.  Inga mer isbelagda toppar utan snarare vårens välkomnade blomknoppar. Ur även de mest mörka vrår tittar det fram buskar och snår. Fågelsång längs våran grus uppgång. Gräset grönt känns så skönt. I vårens spår kan jag lova att jag mår. Med sommaren härnäst mår man allra bäst, för då blir det till att ha tårna i sanden med en kall glass i handen. 

Ute i aprills natur jag här sitta. Grannen kan inte sluta titta. Ifrån sitt fönster grå, han avundsjuk kan bli på hur bra jag tycks må. För i denna uppskattade sol, jag halvnaken ligger i min stol. 

Nu har vintern haft sin gång, dags att stiga iväg från sitt hus och tillsammans brista ut i sång!




Fri vers av Psyke
Läst 267 gånger
Publicerad 2011-04-17 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Psyke
Psyke