Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17:26. Uffe dog ung (relativt)




Uffe dog ung. Relativt. Allting är relativt. Utom alkoholister. Allting är alkoholister. Allting är relaterat. Till sitt sätt att dö på. Döden är relativ. Relativt svår. En svårighet. Döden är vår svårighet. Alla är anhöriga. Relativt anhöriga. Anhöriga är svåra. Döden är svår för anhöriga. Relativt ung. Ung för Uffe. Alkoholister. Alkoholister är anhöriga. På rätt sida. På viss tid av fest. En relativ. En död fest. En relativt. En anhörigs död. Så svår. Uffe på fest. Som en relativt svår fest. Relaterad till sin död. Sin svåra död. Sin relativt unga. På rätt sida. Uppträdd. Dödstecken. Tidiga. Nya ord. Relativt. Tidiga dödstecken. Relativt. Alkoholisters marmoreringar. Fötterna. Relativa. Anhörigas fötter. Så unga svåra fötter. Uppträdda på rätt sida. Alkoholisters ny ord. Svåra. Som en fest. För Uffe. Dog ung. Alltid relativ. Funnen livlös. Som anhörig. Svårt död. Uppträdde. Så sent som. Relaterat till dödstecken. Om en fest. Han var där. Alla anhöriga. Så svårt. En svår svårighet. Döden som en svår. Alkoholism. På rätt sida. Uffe. Så ung. Relativt. Mot andra. Uffe.




Fri vers av ulf olsson
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-17 17:27



Bookmark and Share


  Nanna X
det börjar lite som Kristina Lugn med sen accelererar det och blir bara ännu mer ulf olsson. mycket levande ; )!
2011-04-18

  Malin Ringdahl
Uffe är död. Länge leve Ulf!
2011-04-17

  Catharina Edin VIP
jag såg en gång en död alkoholists fötter när jag passerade i sjukhuskorridoren - blir förstås påmind om det smärtsamma ögonblicket av texten.
Den Uffe jag känner till lever tack och lov vidare.
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson