Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här kan jag vara lugn

Det är så svårt
att fortsätta kämpa
när jag ändå ser
hur ensamheten är
det magnetfält bredvid mig
som isolerar
och håller mig instängd

jag vill inte ta mig ut
för det.
Här inne är det bara jag
som förstår.
Inga svar som behövs

Om jag försökte
skulle det nog bara finnas
misslyckade besked




Fri vers av PollyBlunder
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-18 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder