Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningssyn

Rökar från fabriken
i riktning mot storsjön

Jag anar lägereldarna
och de där ute
på de grå skären

som väntar på tecknen
i gryningen




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-18 10:42



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Röksignaler?
2011-04-18

  Lena Själsöga Keijser
kanske

säger de

förverkliga dina drömsteg

inväntar
tecknen
2011-04-18

  ULJO
Finstämt och vackert.
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP