Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

14:35. Regnfilm



Litium is the shit, igen och igen och igen.
För oss som blev förda bakom ljuset

som fick ta kyssen genom ryggmärgen direkt.
Som ett löfte om en upplyst mänsklighet, lika sjaskig

som en Grynet Molvigmatiné från 1968
i SVT 1 klockan 13:10 mitt i Manic Mondays mittenvers.




Fri vers av ulf olsson
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-18 14:49



Bookmark and Share


  Nanna X
suverän sjaskbild! jag gillade Grynet på nåt sätt.
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson